Investitia intrun autoturism, fie el autorulat sau nou, este un risc pe care fiecare dintre noi si-l asuma la un moment dat. Desi experienta de cele mai multe ori este una placuta, stim cu totii cat de laborios este acest proces.

Pentru a te ajuta sa faci alegerea corecta si pentru a iti usura procesul de cumparare ti-am pregatit 3 “secrete testate”. Daca “iti faci temele la timp” acest lucru devine joaca de copii, iar piata extinsa de autoturisme autorulate este la picioarele tale.

Defineste foarte bine ce doresti sa cumperi si care sunt autoturismele rulate ce se aliniaza cu nevoile tale

Primul secret pentru a achizitiona cu succes unul dintre autoturismele autorulate este sa primesti ajutor cu privire la ceea ce este potrivit pentru tine. Majoritatea considera ca exista un singur autoturism perfect, ca trebuie sa il vanezi si ca altceva inafara de acel autoturism nu ti se potriveste. Acest lucru poate creea frustrari ce pot duce la o alegere gresita pe care, in timp, o vei regreta.
Ia-ti timp, ai rabdare cu tine si analizeaza foarte bine ceea ce iti doresti. Dupa ce ti-ai facut o lista de dorinte prezinta-le vanzatorului, iar acesta te va ajuta sa gasesti autoturismele rulate care se plieaza nevoilor tale.
Inca un lucru ce te poate ajuta atunci cand doresti sa cumperi autoturisme autorulate, in leasing sau credit, este faptul ca majoritatea companiilor “reconditioneaza” autoturismele inainte de vanzare. Acest lucru cuprinde un control general al masinii, in urma caruia se evidentiaza eventualele defecte ale acestuia; defecte care, mai apoi, o sa fie reparate. Avand in vedere ca majoritatea companiilor ofera si servicii de mentenanta, poti solicita vanzatorului sa porti o discutie cu mecanicul care a facut evaluarea.
Sectiunea de MULTIBRAND a familiei BADSI profita cu succes de experienta de peste 25 de ani din domeniu, oferind astfel o evaluare corecta si precisa a autoturismelor autorulate.

Vezi lista de autoturisme autorulate din parcul nostru.

Cumpara la momentul potrivit

Odata cu trecerea timpului, “momentul” potrivit pentru achizitionarea autoturismelor autorulate s-a schimbat radical. Daca acum ceva timp cel mai indicat era sa cumperi spre sfarsitul lunii in speranta ca o sa obtii un contract mai bun, stim cu totii ce inseamna agitatia de la sfarsitul lunii atunci cand iti faci parca si mai multe griji cu privire la activitatea depusa, odata cu tehnologia si acest concept s-a schimbat. Fiecare echipa de vanzari stie in fiecare zi acum, datorita tehnologiei, cate autoturisme autorulate a vandut si ce mai are de vandut pentru a isi atinge scopul, astfel ideea de a cumpara la sfarsitul lunii pentru o mai buna oferta cade din start.

Toti ne dorim o oferta cat mai buna, majoritatea insa considera de prost gust “sa se targuiasca” asupra pretului. Nicio problema, in cazul acesta, obtine oferta dorita in cel mai simplu si rapid mod posibil.

Daca iti faci o lista de autoturisme autorulate care consideri ca ti se potrivesc, ai mult mai multe sanse sa gasesti ceea ce iti doresti la un pret care sa rezoneze cu tine. Exista posibilitatea ca una dintre optiunile alese de tine sa “stationeze” de foarte mult timp in parcul de autoturisme autorulate ale vanzatorului si astfel acesta sa ii diminueze pretul.
Un alt aspect pe care trebuie sa il ai in vedere la achizitionarea autoturismelor autorulate este masina din dotare. Verifica daca se apropie timpul pentru revizia anuala, schimb de lichide sau de anvelope. Desi din punct de vedere financiar, pentru tine, este mult mai rentabil sa nu faci aceste interventii, te sfatuiesc sa o faci. In acest fel cel care cumpara autoturismul tau autorulat o sa fie multumim de achizitia facuta, iar karma o sa iti fie tot timpul pozitiva.

Am pus la punct pentru tine si un articol in care iti sunt evidentiate aspectele pe care trebuie sa le iei in considerare la cumpararea unui autoturism second hand

Obtine cei mai buni termeni pentru achizitia ta din piata autoturismelor autorulate

Ultimul secret pe care ti-l ofer astazi este despre modalitatea de achizitionare aleasa a autoturismelor autorulate. Fie ca alegi sa cumperi un autoturism autorulat in leasing sau credit trebuie sa analizezi fiecare optiune viabila inainte de a lua o decizie. Te sfatuiesc mai intai sa faci o evaluare a veniturilor pentru a vedea exact care este bugetul de care dispui. Vezi exact pe ce linie de credit te situezi, apoi indreapta-te catre achizitia autoturismului autorulat. Este de preferat sa faci acest lucru la inceput pentru a iti stabili o viziune clara asupra lucrurilor.

Gandeste-te ca ai gasit masina perfecta, cu toate dotarile pe care le doresti si culoarea ideala, dar in momentul in care faci simularea pentru leasing sau credit descoperi ca nu te incadrezi pentru achizitionare. Dupa ce ai petrecut luni cautand ceea ce este ideal pentru tine, visul iti este naruit intro clipita atunci cand realizezi ca, oricat de mult iti doresti, nu poti sa achizitionezi acel autoturism autorulat pe care ti-l doresti. Cel mai bine este sa stii acest aspect de la bun inceput pentru o organizare cat mai propice a procesului de cumparare a autoturismelor autorulate.

Daca aplici aceste 3 secrete, o sa transformi acest proces laborios intro “joaca de copii” si vei ramane surprins de cat de repede ai gasit ceea ce iti doresti!