S.C. BADSI IMPEX S.R.L. este inregistrat ca operator de date cu caracter personal sub nr. 18458.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. Badsi Impex S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.
Scopul colectarii datelor este: “reclama, marketing, publicitate, vanzare-cumparare autovehicule/piese de schimb/accesorii etc, prestari servicii auto”.
Sunteti/ nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare in scopul realizarii activitatilor precizate mai sus.
Refuzul dvs. determina imposibilitatea prestarii activitatilor solicitate de catre dumneavoastra.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii exclusive de catre operator.
Refuzul dvs. determina imposibilitatea prestarii activitatilor solicitate de catre dumneavoastra.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul societatii noastre din Bucuresti, sos. Pipera, nr. 50A, sector 2, cod postal 020112

Securitatea datelor colectate

Ne angajam sa aplicam masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerilor accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat. Din acest motiv folosim tehnologie de securitate standard in domeniu.
S.C. Badsi Impex S.R.L. utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare. Datele cu caracter personal sunt pastrate intr-o baza de date protejata, la care au acces doar angajatii S.C. Badsi Impex S.R.L.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Alte clauze:

1. Generalitati

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea Badsi. Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de Badsi.

Badsi ofera acces liber la acest site si va autorizeaza sa vizualizati informatiile existente doar in scopuri personale si necomerciale. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul scris al Badsi. Utilizatorii care reproduc sau modifica materialele de pe acest site vor suporta consecintele conform legilor Romaniei si Tratatelor internationale cu privire la drepturile de autor. Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

2. Colectarea si procesarea datelor

Cand vizitati site-urile noastre web, serverul nostru de web inregistreaza automat numele furnizorului dvs. de servicii internet, site-ul web de la care ne vizitati, site-urile pe care le vizitati efectiv si data si lungimea vizitei dvs. Alte date personale vor fi memorate numai daca sunt oferite voluntar de dvs., de exemplu, in contextul unei inregistrari, al unui sondaj de opinie, concurs, sau in cursul executarii unui contract.

3. Utilizarea si dezvaluirea datelor personale si specificarea scopului

Badsi va utiliza orice informatii personale colectate in scopul administrarii bazei de clienti si in scop de marketing, inclusiv asistenta pentru clienti, ca si pentru a va informa despre noile noastre produse si servicii. Datele dvs. vor fi tratate in conformitate cu legislatia actuala privind Protectia Datelor si vor fi facute cunoscute filialelor sau companiilor asociate Badsi sau agentiilor sau dealerilor acesteia, in scop de marketing si administrare baza clienti, inclusiv pentru asistenta clienti.

4. Libertatea de a alege

Am dori sa putem folosi datele dvs. personale pentru a te informa despre produsele si serviciile noastre si, daca este cazul, pentru a va cere parerea. Desigur, participarea dvs. este total voluntara.

5. Termeni si conditii

5.1. Declaratia de confidentialitate

Protectia informatiilor in cursul procesarii datelor dvs. personale este o preocupare majora la Badsi, de aceea toate datele colectate in cursul vizitelor pe site-urile noastre web sunt procesate conform prevederilor legale valabile pentru tarile in care sunt intretinute aceste site-uri. Site-urile noastre web pot include legaturi cu alte site-uri al caror continut nu se afla sub controlul nostru, de aceea Badsi nu poate accepta nici un fel de responsabilitate pentru continutul acestor site-uri web.

5.2.Securitate

Badsi aplica toate masurile de securitate tehnica si organizatorica pentru a proteja datele asupra carora detine controlul total impotriva oricarei situatii de manipulare accidentala sau intentionata, pierdere, distrugere sau impotriva accesului unei persoane neautorizate.

6. Clauza de non-responsabilitate legala

Retineti: Badsi isi rezerva dreptul de a introduce, in orice moment, modificari ale specificatiilor si echiparilor vehiculelor sale. Toate echiparile prezentate pot varia; de asemenea, este posibil sa nu fie disponibile in Romania.

7. Utilizatorii

Nu vor accesa site-ul pentru a transmite si/sau distruge materialul:
– violand legile in vigoare;
– incalcand dreptul de autor, de marca sau dreptul de proprietate intelectuala.

8. Nu sunt permise:

– stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a realiza oricare din acestea;
– incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site.
Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala.

9. Modificari ale serviciului

Badsi poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

Folosirea acestui site se face sub imperiul acestor reguli si in termenii si conditiile pe care utilizatorul le accepta implicit prin contactarea si folosirea site-ului.

*Datele de contact ale responsabilului nostru cu protectia datelor personale este Anamaria Mihai, telefon 0722.430.234, e-mail gdpr@badsi.ro